2+1 προϊόντα για ΔΥΝΑΤΟ Ανοσοποιητικό

Πόνοι σε μυς και αρθρώσεις
11 Φεβρουαρίου, 2020
Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ
Κυτταρίτιδα: Ένα αιώνιο γυναικείο πρόβλημα.
14 Απριλίου, 2020

Υπέρ δύναμη πρώτη:

Θωρακίσου από τις ιώσεις και λοιμώξεις του οργανισμού με BIOTONICS IMMUNE’S.

Τα πολύτιμα συστατικά των ΣΑΜΠΟΥΚΟ, ΡΕΙΣΙ και ΕΧΙΝΑΚΕΙΑΣ συνίστανται στις βιταμίνες (A, B, C), στα μέταλλα (ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο), σε πλήθος φυτοχημικών ουσιών (βετουλίνη, φλαβονοειδή, ανθοκυανίνες, γλυκοσίδια, τανίνες, κουερσετίνη, ρουτίνη, β-καροτίνη) και στους πολυσακχαρίτες.

Υπέρ δύναμη δεύτερη:

Το BEE’S TONIC είναι ιδανικό σε περιόδους ανάρρωσης για την τόνωση από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων που αποδυναμώνουν τον οργανισμό.
Ο Βασιλικός πολτός περιέχει μία ποικιλία μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, μαζί με ένζυμα και άλλες ουσίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού.
Η Γύρη περιέχει πρωτεΐνες, λιπίδια, σάκχαρα, βιταμίνες, καροτενοειδή, πολυφαινόλες και άλλες ουσίες με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
H Πρόπολη, που αποτελεί ασπίδα των μελισσών στις κυψέλες και τρόπο απολύμανσης από τους μικροοργανισμούς, έχει μικροβιοκτόνο, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντισταμινική και ανοσοποιητική δράση.

Υπέρ δύναμη τρίτη:

Bio Tonics Βιταμίνη C

Σε περιόδους έντονου στρες, γρίπης και κρυολογήματος, η λήψη 250 έως 1000 mg βιταμίνης C καθημερινά, μπορεί να κάνει τη διαφορά στον οργανισμό σου. Μετά από 30 χρόνια κλινικών ερευνών, γνωρίζουμε με σιγουριά πως η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του απλού κρυολογήματος σε παιδιά και ενήλικες κατά 20%.

Το καλύτερο είναι πως η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης C είναι ασφαλής και κατά την εγκυμοσύνη ενώ και μόνο μέσα από μικρές αλλαγές στη διατροφή σου, μπορείς να αυξήσεις την ποσότητα βιταμίνης C που καταναλώνεις.

Οι ελληνικής παραγωγής βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS έρχονται να θωρακίσουν φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα όλων, σε πολύ προσιτές τιμές από το  Φαρμακείο!