Έχεις ερωτήσεις;

5+1 προϊόντα για τέλειο πρόσωπο

Φυτικές ίνες – ο ρόλος τους σε μία υγιεινή διατροφή
27 Ιανουαρίου, 2020
Πόνοι σε μυς και αρθρώσεις
11 Φεβρουαρίου, 2020
Φυτικές ίνες – ο ρόλος τους σε μία υγιεινή διατροφή
27 Ιανουαρίου, 2020
Πόνοι σε μυς και αρθρώσεις
11 Φεβρουαρίου, 2020
Μπορεί το δέρμα να χρειάζεται φροντίδα από μέσα προς τα έξω για να είναι καλά ενυδατωμένο και να ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα, μέσω της διατροφής, αλλά σίγουρα η ομορφιά και η περιποίηση ολοκληρώνεται όταν χρησιμοποιείς τα κατάλληλα για το δέρμα σου καλλυντικά προϊόντα!

Ακολουθούν λοιπόν 6+1 καλλυντικά για τέλεια επιδερμίδα που δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς!

1. Καθαριστικό προσώπου
Απομάκρυνε τους ρύπους και τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου με ένα δερματολογικό σαπούνι, gel ή γαλάκτωμα, αναλόγως πάντοτε με τον τύπο του δέρματός σου. Μην παραλείπεις τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ με χλιαρό νερό.

2. Ενυδατική κρέμα
Χρησιμοποίησε την ενυδατική σου κρέμα κάθε μέρα, χειμώνα-καλοκαίρι. Για έξτρα προστασία από τις ελεύθερες ρίζες μπορείς να αναζητήσεις κάποια ενυδατική κρέμα ημέρας που να να περιέχει επιπρόσθετα και αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες C και Ε παρέχοντας επιπλέον προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Εναλλακτικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια κρέμα ΒΒ ή CC που καλύπτει πιθανές ατέλειες στο δέρμα σου, ενώ παράλληλα σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Δοκίμασε την Hyaluron Κρέμα Ημέρας της Krauterhof που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία μαζί!

3. Αντιηλιακή κρέμα
Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου βλάπτει το δέρμα όλες τις εποχές του χρόνου, και όχι μόνο το καλοκαίρι. Έτσι το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ και τη ρουτίνα ομορφιά σου!

4. Κρέμα ματιών
Ψάξε για μια κρέμα κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, που να σου παρέχει τη μέγιστη ενυδάτωση, κάνοντας το δέρμα σου να δείχνει πιο λείο και φωτεινό. Δοκίμασε την κρέμα ματιών Krauterhof Hyaluron, με λεπτή υφή, χωρίς άρωμα, που συνδυάζει αποτελεσματικά τις ιδιότητες του υαλουρονικoύ οξέος και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και εφτά φυσικά εκχυλίσματα, όλα για… μάτια που ακτινοβολούν υγεία!

5. Ενυδατική κρέμα χειλιών
Μπορεί το χαμόγελό σου να είναι τέλειο, αλλά σίγουρα δεν θα έχει όλη τη λάμψη που χρειάζεσαι αν τα χείλη σου φαίνονται ξηρά και αφυδατωμένα! Η αλοιφή βοτάνων της Krauterhof, πλούσια σε φυτικά συστατικά, καταπραΰνει, τρέφει και απαλύνει το δέρμα και αποκαθιστά την ελαστικότητά του, κάνοντας τα χείλη σου να είναι εμφανώς όμορφα και ενυδατωμένα!
 
6. Make Up για φυσικό αποτέλεσμα
Ποια γυναίκα δεν θέλει όμορφο πρόσωπο χωρίς ατέλειες, με ταυτόχρονο φυσικό αποτέλεσμα; Το Make Up της Krauterhof χαρίζει φυσική κάλυψη στον τόνο της επιδερμίδας με Sunkissed αποτέλεσμα! Καλύπτει τρυφερά τις ατέλειες, τα στίγματα και τις λεπτές γραμμές. Το ομοιόμορφο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος, ενώ αφήνει ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. Δεν χρειάζεται να φιξάρεις με πούδρα. Ανάλογα με την εφαρμοζόμενη ποσότητα το Perfect Make up παρέχει ελαφριά, μεσαία έως πλήρη κάλυψη στο δέρμα σου και του δίνει άψογη λαμπερή όψη.

7. Ενυδατική χεριών
Τα χέρια αφυδατώνονται και “σκάνε” πολύ περισσότερο τον χειμώνα, αλλά μία κρέμα χεριών πάντοτε είναι χρήσιμη, αν θέλεις το άγγιγμά σου να είναι διαρκώς απαλό και μεταξένιο. Αξίζει να αποκτήσεις μία κρέμα με φυτικά συστατικά, όπως η φυσική κρέμα KRAUTERHOF με πανθενόλη για υγιή χέρια και νύχια όλες τις εποχές!