Έχεις ερωτήσεις;

2+1 προϊόντα για ΔΥΝΑΤΟ Ανοσοποιητικό

Πόνοι σε μυς και αρθρώσεις
11 Φεβρουαρίου, 2020
Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ
Κυτταρίτιδα: Ένα αιώνιο γυναικείο πρόβλημα.
14 Απριλίου, 2020
Πόνοι σε μυς και αρθρώσεις
11 Φεβρουαρίου, 2020
Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ
Κυτταρίτιδα: Ένα αιώνιο γυναικείο πρόβλημα.
14 Απριλίου, 2020

Θωρακίσου από τις ιώσεις και λοιμώξεις του οργανισμού με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Bio Tonics. Ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή συνδέονται άμεσα και τα Βιο Tonics το γνωρίζουν! Δείτε παρακάτω τις υπερδυνάμεις των Bio Tonics για το ανοσοποιητικό.

Υπέρ δύναμη πρώτη

Immune’s Tonic

Τα πολύτιμα συστατικά της Εχινάκειας, Ρεισι και του Σαμπούκου συνίστανται στις βιταμίνες (A, B, C), στα μέταλλα (ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο), σε πλήθος φυτοχημικών ουσιών (βετουλίνη, φλαβονοειδή, ανθοκυανίνες, γλυκοσίδια, τανίνες, κουερσετίνη, ρουτίνη, β-καροτίνη) και στους πολυσακχαρίτες. Δείτε περισσότερα εδώ Bio Tonics Immune’s Tonics

Υπέρ δύναμη δεύτερη

Bee’s Tonics Ανοσοποιητικό και διατροφή .
Ολα τα προιόντα της κυψέλης σε μια κάψουλα!

Το BEE’S TONIC είναι ιδανικό σε περιόδους ανάρρωσης για την τόνωση από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων που αποδυναμώνουν τον οργανισμό.
Ο Βασιλικός πολτός περιέχει μία ποικιλία μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, μαζί με ένζυμα και άλλες ουσίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού.
Η Γύρη περιέχει πρωτεΐνες, λιπίδια, σάκχαρα, βιταμίνες, καροτενοειδή, πολυφαινόλες και άλλες ουσίες με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
H Πρόπολη αποτελεί ασπίδα των μελισσών στις κυψέλες και τρόπο απολύμανσης από τους μικροοργανισμούς. Eχει μικροβιοκτόνο, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντισταμινική και ανοσοποιητική δράση.

Υπέρ δύναμη τρίτη

Βιταμίνη C η κλασική !

Σε περιόδους έντονου στρες, γρίπης και κρυολογήματος, η λήψη 250 έως 1000 mg βιταμίνης C καθημερινά, μπορεί να κάνει τη διαφορά στον οργανισμό σου. Μετά από 30 χρόνια κλινικών ερευνών, γνωρίζουμε πως η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του απλού κρυολογήματος σε παιδιά και ενήλικες κατά 20%. Δείτε περισσότερα για την βιταμίνη C εδώ Bio Tonics Βιταμίνη C

Οι ελληνικής παραγωγής βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS έρχονται να συνδέσουν ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή, να θωρακίσουν φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα όλων σε πολύ προσιτές τιμές από το  Φαρμακείο!

Επίσημος Αντιπρόσωπος : ATCARE ΕΠΕ